"Kseno" aretirali na Novi Zelandiji

Foto: Reuters Lucy Lawless Foto: Reuters Lucy Lawless Foto: Reuters Lucy Lawless Foto: Reuters Lucy Lawless
Igralka Lucy Lawless, ki se je proslavila z vlogo v seriji Ksena: Bojevniška princesa, očitno tudi v zasebnem življenju ohranja svoj borbeni duh.
Oglej si celoten članek

Igralka Lucy Lawless je bila ena izmed sedmih protestnikov, ki so jih včeraj aretirali na Novi Zelandiji, potem ko se je skupina Greenpeacovih aktivistov v petek vkrcala na ladjo za vrtanje nafte Noble Discoverer ter na njej preživela 77 ur, da bi preprečili njen odhod iz pristanišča. "To poglavje je zaključeno, vendar se je bitka za reševanje Arktike šele začela. Na ladjo smo se povzpeli, da bi zaustavili vrtanje na Arktiki," je pred aretacijo povedala "bojevniška princesa".

Lucy in somišljenike zdaj bremeni obtožnica zaradi vloma, zaradi katere se bodo morali v četrtek zagovarjati na sodišču v New Plymouthu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.