Kubo in dve struni – zabava za vso družino

Foto: Žurnal24 kubo in dve struni Foto: Žurnal24 kubo in dve struni Foto: Žurnal24 kubo in dve struni Foto: Žurnal24 kubo in dve struni
V kinematografih si že lahko ogledate animirani film Kubo in dve struni, ki je narejene v stop motion tehniki. Najnovejši podvig studia LAIKA, ki je nastajal skupno kar 5 let, kritiki že razglašajo za najboljšo animacijo leta.
Oglej si celoten članek

Film govori o Kubu, čigar mirno življenje prekine maščevalni duh, ki ga nehote prebudi. S pomočjo Opice in Hrošča poskuša Kubo ubežati bogovom in pošastim in najti oklep, ki je bil nekoč v lasti njegovega pokojnega očeta, znanega samuraja.

Film je na voljo tudi v sinhronizirani različici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.