Kuhinjski aparati v barvah

Foto: Gorenje Hladilniki, Gorenje Foto: Kitchen Aid Stepalnik, Kitchen Aid Foto: LG Mikrovalovna pečica, LG Foto: Pylones Grelec vode, Pylones Foto: Gorenje Pralni stroj, Gorenje Foto: Smeg Hladilniki, Smeg Foto: Smeg Kuhalna plinska plošča, Smeg Foto: Nespresso Kavni avotmati, Nespresso Foto: Kitchen Aid Blender, Kitchen Aid Foto: Smeg Pečica, Smeg Foto: Bosch Likalnik, Bosch Foto: Kitchen Aid Kavni avtomat, Kitchen Aid Foto: Gorenje Pečica, Gorenje designed by Karim Rashid Foto: Kitchen Aid Stepalnik, Kitchen Aid Foto: Gorenje Hladilnik, Gorenje Foto: Gorenje Likalnik, Gorenje
Rumena, rdeča, rožnata, modra in zelena. Da, barve so se preselile tudi na kuhinjske in druge gospodinjske aparate ter poskrbele za svež in moden videz stanovanja.
Oglej si celoten članek

Trendi vse pogosteje spremljajo tudi gospodinjske aparate, kar pozdravljamo z navdušenjem. Če se ravno odločate za nakup novega pralnega stroja, hladilnika, likalnika ali kavnega avtomata, se opogumite in izberite aparat v barvi, ki jo imate najraje.

Trendovski retro

Mali in malo večji samostoječi hladilniki zaobljenih oblik in v modnih živahnih odtenkih so prava izbira, če želite v kuhinjo vnesti pridih sodobnega retro videza. Barvna paleta je tako široka, da lahko od zdaj živila shranjujete v živahnem zelenem, rumenem, rožnatem, oranžnem ali pregrešnem malinovem odtenku hladilnika. Zelo všečni in ravno tako barviti so mešalniki in stepalniki, pa tudi svojo najljubšo kavo lahko pripravite v živahnem kavomatu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.