Kuljajeva ne želi, da služijo na njen račun

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Lepa televizijska voditeljica Jasna Kuljaj pravi, da jo boste na plaži le težko opazili.
Oglej si celoten članek

Jasna Kuljaj je v intervjuju za Story med drugim povedala, da je na plaži najraje gola. "Sem mojster v iskanju diskretnih kotičkov," pravi lepotica in to je tudi eden od razlogov, zakaj je na plaži še niso ujeli v kočljivem položaju. Drugi razlog pa je, da Jasna ni le strokovnjakinja za skrivalnice, ampak tudi za kamuflažo. "Na plaži lahko ležim poleg vas, pa me ne boste opazili. Sem tiho, berem knjigo, ne mečem se po fantu, kapica, nevpadljive, nekaj let stare kopalke, skratka, moraš kar dobro opazovati, da me prepoznaš."

Naša TV-zvezda se svojega telesa sicer ne sramuje, zato ji je vseeno, če jo vidijo v kopalkah, ne želi pa, da bi jo fotografirali. "Glede na to, da lahko človek s tem nekaj zasluži, se mi zdi škoda, da bi kdo služil z mano," je še izjavila Jasna, ki je letos že večkrat skočila na oddih na Hrvaško.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:24 9. Avgust 2012.

    Edina korist od nje , je : Da se NE pojavlaj v javnosti...<br />če bo pa tečna,bo pa veleumni fuzbaler …

  • 14:00 9. Avgust 2012.

    za fafat bi bla

  • 13:07 9. Avgust 2012.

    nekaj let stare kopalke, skratka, moraš kar dobro opazovati, da me prepoznaš."....<br /><br />Jasno, pri toliko boljših babah....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.