Kultni Dallas spet na malih zaslonih

Foto: Žurnal24 Igralska zasedba iz 80. let bo novim igralcem pomagala pri pripravah na snemanje
Priljubljena serija Dallas se prihodnje leto vrača na male zaslone.
Oglej si celoten članek

Kultno serijo iz 80. let naj bi posneli kot nadaljevanje zgodbe, zato so se igralci iz stare zasedbe od vlog že poslovili. Za družinske škandale, prevare in izdaje tako ne bosta več skrbela JR (Larry Hagman) in Bobby Ewing (Patrick Duffy), ampak njuna sinova, ki naj bi ju zaigrala Kiefer Sutherland in Josh Holloway.

Za novo televizijsko serijo so že posneli pilotske epizode, producenti ameriške televizijske mreže TNT pa obljubljajo, da bodo gledalci kmalu lahko videli, kaj pripravljajo.

79-letni Hagman, 61-letni Duffy in 70-letna Linda Gray, igralci iz izvirne serije, bodo po dolgih letih spet združili moči, toda ne kot igralci, temveč bodo mlajšim kolegom pomagali pri vlogah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.