Kupil 17.700 stekleničk z razkužilom, nato pa se je zgodilo to

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Matt Colvin je zavohal dober posel.
Oglej si celoten članek

Ko se je koronavirus pojavil tudi v ZDA, je Matt Colvin prišel na dobičkonosno idejo. Z bratom sta se usedla v avto in se peljala po Tennesseeju ter sosednih zveznih državah ter nakupila 17.700 stekleničk z razkužili. Ta nakup naj bi ju stal med 10 in 15 tisoč dolarjev – drobiž v primerjavi s tem, koliko bi lahko zaslužila, če jima Amazon in Ebay ne bi prekrižala načrtov. 

Za razkužila sta zahtevala 70 dolarjev. Takšnega oderuštva spletni trgovini ne podpirata, zato sta njegove oglase umaknili.

Ko je za njun posel slišalo državno tožilstvo, sta se brata pokesala in razkužila darovala. Večino je dobila cerkev, ki jih bo razdelila med pomoči potrebne prebivalce. Ali se bosta morala brata kljub temu zaradi poskusa goljufije zagovarjati na sodišču, še ni znano. 

Na Joongli znani Slovenci pozivajo: Ostani doma!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:08 19. Marec 2020.

    Situacija z maskami v Sloveniji je enaka.............

  • 09:07 18. Marec 2020.

    Ja, Amazon in Ebay ne podpirata takega zasluzkarstva... razen, ko to pocnejo oni sami. Npr.: skret papir, 20 rolc, za …

  • 08:51 18. Marec 2020.

    jebem ti cerkev, koj kurac cerkvi daruješ!?!?!?!?!?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.