Kupili smo živalski vrt

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
Kupili smo živalski vrt (We Bought a ZOO) je zabavna, navdiha polna resnična zgodba o čarobni moči družine, ki se spopade z izjemnimi okoliščinami. Od danes si jo lahko ogledate v kinematografih po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Benjamin Mee (Matt Damon) v Los Angelesu dela kot kolumnist in avtor pustolovskih člankov. Kot oče samohranilec se spopada z vzgojo dveh otrok in v upanju, da bo novo življenje družini povrnilo pozitivnega duha, pusti službo pri časniku in kupi staro kmečko poslopje na dobrih sedmih hektarjev zemlje zunaj mesta, ki mu pripada dodatek: živalski vrt Rosemoor, kjer čuvajka Kelly Foster (Scarlett Johansson) s svojo predano ekipo skrbi za kopico živali.

Mee, ki nima nobenih izkušenj, le malo časa in komaj kaj denarja, skuša s pomočjo družine in lokalne skupnosti spet odpreti vrt za javnost. Zdaj o dogodivščinah ne poroča več, temveč se je podal na lastno na lastnem dvorišču.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Kopru in Novem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.