Kupite, kar bo modno še vsaj vse leto

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na razprodajah si privoščite kak znižan večno aktualen kos in ne zapravljajte denarja za poceni majčke.
Oglej si celoten članek

Nakupi. Razprodaje, ki so se s prazničnimi popusti začele še pred božičem, so zdaj v polnem razmahu. Kljub zelo ugodnim cenam se jih lotite previdno in premišljeno. Namesto petih poceni bombažnih majčk, ki niso nič posebnega, si za ta denar raje kupite kaj kakovostnejšega in opaznejšega.

Razmišljajte o pomladi

Poleg klasičnih zimskih kosov, ki jih boste lahko nosili še prihodnjo zimo, je pri nakupovanju smotrno razmišljati o pomladi. Modni strokovnjaki priporočajo, da si omislite kak kos z rožastim ali pisanim vzorcem, s katerim boste pozdravili toplejše pomladne dni. Vse leto boste lahko nosile tudi široke pasove, prosojne srajce in majice ter razne torbice. Iz mode letos po njihovem mnenju zagotovo ne bodo šle niti črte, zato se lahko zanje odločite brez strahu.

Spodnje perilo, zakaj pa ne

Na razprodajah se pogosto znajdejo tudi kosi iz zimskih kolekcij spodnjega perila, za katero modni trendi ne veljajo tako izrazito kot za oblačila, ki so vsem na očeh. Prav zato lahko izkoristite priložnost in poiščete nekaj zase. Konec koncev spodnjega perila – nekako tako kot čevljev – res ne more biti 
nikoli preveč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.