Kurja polt: Meghan hčerko rodila na prav poseben dan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kakšno naključje …
Oglej si celoten članek

Zakonca Sussex sta se 4. junija razveselila hčerke, ki sta jo poimenovala Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, po kraljici in po prinčevi mami Diani.

Oboževalci para so vzhičeni, a ne le zaradi prelepega dogodka in prikupnega imena. Kot se je razvedelo, se je Lili rodila na prav poseben dan. 4. junija 1996 je Diana namreč obiskala čikaško univerzo Northwestern University, kjer je leta pozneje študirala Meghan. Študij je vojvodinja na tej univerzi zaključila leta 2003, poroča Daily Mail. 

"Moj bog, jokam. To je usoda. Zagotovo obstaja višja sila, ki je bila tukaj na delu,“ je novica o tem lepem naključju razveselila Meghanino oboževalko.

Diana, ki je v Čikagu ostala dva dni, si je poleg univerze ogledala tudi okolico in se ustavila v neki bolnišnici. V ZDA je princesa zbirala donacije za univerzitetni center, ki se je ukvarjal z rakavimi obolenji.

Foto: Profimedia diana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.