Kursadžije v večerni šoli

Foto: Arhiv KD Krško
Foto: Arhiv KD Krško
Zajemite sredino tedna s polno žlico smeha. V Kulturnem domu Vodice bodo ob 20. uri uprizorili komedijo Kursadžije, priljubljene like TV šova, ob katerih se boste držali za trebuhe.
Oglej si celoten članek

V goste prihaja mednarodna četica učencev, ki jo sestavljajo Albanec (Ajdemi Popuši), Srb (Ludi Milojko), Hrvat (Hrvoje), Slovenec (Janez), musliman (Fiko), Črnogorec (Đuro) in Makedonec (Dimče Seksovski).

Fantje, ki so si značajsko med seboj zelo različni, si želijo pridobiti izobrazbo tako, da obiskujejo večerno šolo. Glavni predmeti, kot je glasba, jim ne grejo najbolje od rok, imajo pa zato pri spolni vzgoji same petice. Največ se naučijo pri svojih najljubših učiteljih Profesorju Labudu, profesorici spolne vzgoje Cuci ter učiteljici glasbe Maci.

Predstava prikazuje jugohumor in humor, osnovan na osebnih prepričanjih posameznikov. Tako se boste zabavali ob jeziku Srbov, Hrvatov, Bosancev, Albancev in Slovencev, nasmejal pa vas bo tudi preplet jugonostalgičnega humorja in njihove govorice.

Vstopnina je 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.