Kylie bo šokirala

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kylie Minogue na svoji naslednji koncertni turneji namerava šokirati ljudi.
Oglej si celoten članek

Miniaturna 45-letna pop ikona iz Avstralije Kylie Minogue je pred kratkim podpisala pogodbo z založbo Roc Nation, ki je v lasti produceta in glasbenika Jay-Z-ja, s turnejo pa bo nadgradila svoj 12. album, ki je že v nastajanju. 

Kot je za The Mirror povedal vir, bo pevka imela turnejo po Evropi in Avstraliji, medtem ko koncertov v Severni Ameriki še ni na vidiku. In kakšni bodo koncerti? Kot pravi vir, bo Kylie za turnejo dobila maksimalna sredstva, ki jih bodo producenti porabili za pirotehniko, plesalce, posebne učinke ter vrsto presenečenj, med katere bo spradal tudi njena garderoba. "Kylie definitivno namerava šorikati ljudi," je še dodal vir in napovedal, da bo pevka na naslednji plošči še vedno Kylie, le da bo bolj urbana in elektronska. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.