Kylie je končno priznala

Foto: Žurnal24
Pop princeska Kylie Minogue je ena redkih zvezdnic, ki je odkrito priznala uporabo botoksa. A po tej nenaravni metodi že dolgo ne posega več.
Oglej si celoten članek

Kylie je ena redkih zvezdnic, ki je priznala uporabo botoksa. © Flynet/JLP

 
V pogovoru za modno revijo Elle je pevka razkrila, da je preizkusila mnogo metod, ki bi preprečile staranje, in ne le botoks. A po bitki z rakom, ki ga je uspešno premagala, pa tovrstno "pomlajevanje“ več ne pride v poštev. Sedaj ceni svoje telo bolj kot prej. "Zakaj bi si dala vbrizgati botoks? To je strup. Z njegovo uporabo sem povsem seznanjena, saj sem ga uporabljala nekaj let. Vendar pa sedaj posegam po naravnih metodah.“

Vrsto let so mnogi namigovali, da si je 40-letna avstralka dala povečati ustnice, napeti kožo na obrazu in predel okoli oči. Kylie je tako le potrdila dolgoletne govorice.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.