Kylie Jenner je postala mamica

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kylie Jenner je razložila, zakaj je nosečnost skrivala.
Oglej si celoten članek

Sestra Kim Kardashian, Kylie Jenner, je 1. februarja postala mamica. Z raperjem Travisom Scottom sta se razveselila deklice. Kako ji je ime, še nista razkrila.

Kylie nosečnosti uradno ni potrdila, sedaj je razkrila, zakaj. "Vedela sem, da se moram na to življenjsko vlogo pripraviti na čim bolj pozitiven, miren in zdrav način,“ je na družabnem omrežju zapisala Jennerjeva, ki se je medijskemu pompu med nosečnostjo izogibala, ker je bila prepričana, da bi otrok začutil stres. Nosečnost je opisala kot najlepšo izkušnjo v svojem življenju, zato jo bo pogrešala. Za pomoč in podporo se je zahvalila prijateljem in družini ter dodala, da še nikoli ni bila tako srečna.

Magazin Kylie Jenner: Tik pred porodom so se pojavili zapleti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.