Kylie Jenner razkrila sinovo ime, določen del sveta se bo prijel za glavo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Končno znano, kako je ime njenemu drugorojencu.
Oglej si celoten članek

Kylie Jenner in raper Travis Scott sta se sina razveselila februarja lani. Najprej sta mu nadela ime Wolf, čez nekaj časa pa sporočila, da sta si premislila, ker nista dobila občutka, da mu ime zares ustreza. "Nisva imela izbranega imena. Prepričana sem bila, da bova dobila idejo, ko ga bova videla," je pred časom razložila 25-letnica. A to se ni zgodilo ... S partnerjem sta bila pod velikim pritiskom, saj sta morala podpisati rojstni list. Sestra Khloe je takrat predlagala ime Wolf, s čimer sta se Kylie in Travis najprej strinjala. "Takoj po podpisu rojstnega lista pa sem si rekla: 'Kaj sem storila!'" 

Sinovo novo ime sta sedaj, skoraj eno leto po otrokovem rojstvu, le delila z javnostjo. Dečku je imel Aire, ime pa se prebere kot "air", angleško za zrak.

Izbor je izzval mešane odzive. Novinarka Antoinette Lattouf je na Twitterju zapisala: "Bi moral Kylie Jenner nekdo povedati, da je sina poimenovala Aire, kar v arabskem jeziku pomeni "moj penis", ali ne? Dvomim sicer, da je to nekdo opazil. Konec koncev arabsko govori le 415 milijonov ljudi." 

"Pusti jo. Čakam na del (resničnostnega šova V koraku s Kardashianovimi, op. avt.), ko bo ena od sester izjavila: 'Mali Aire postaja tako velik.'," je novinarki odgovoril sledilec, nekdo pa je pripomnil: "Ubogi otrok, spet ga bodo preimenovali."

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.