Kylie Jenner: Tik pred porodom so se pojavili zapleti

Foto: Profimedia
Verjetno bo morala roditi s carskim rezom.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden so odjeknile govorice, da je Kylie Jenner že v porodni sobi. Informacije so bile napačne, drži pa, da je bila Kylie v bolnišnici. "Rok ima konec februarja oziroma v začetku marca. Pojavili so se manjši zapleti, zaradi katerih bo morda prisiljena roditi s carskim rezom,“ je povedal vir.

Jennerjeva se, ko se je razvedelo, da je zanosila z raperjem Travisom Scottom, umaknila iz javnosti in govoric ne komentira. "Kylie se težko premika, ker je njen trebuh tako velik, ona pa je tako majhna. Za njo so težki meseci,“ še pravi vir.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.