Kylie Minogue: Njen novi partner je pravo presenečenje

Foto: Profimedia kylie minogue Foto: Profimedia kylie minogue Foto: Profimedia kylie minogue Foto: Profimedia kylie minogue
Pevka Kylie Minogue je pokazala svojega novega partnerja.
Oglej si celoten članek

Avstralska pevka Kylie Minogue je na podelitev nagrad "Man of the Year“, ki jo je priredila revija GQ, prišla v spremstvu svojega novega partnerja, ki se za razliko od njenih prejšnjih ljubimcev ne ukvarja z igralstvom ali manekenstvom.

Gre za kreativnega direktorja omenjene revije, Paula Solomona, ki ga je pevka spoznala februarja. Predstavili so ji ga skupni prijatelji, par pa sta postala poleti. "Našla sem svojega moškega leta,“ je zaljubljeno potrdila zvezo s sedem let mlajšim temnolascem.

Kylie je bila eno leto samska. Januarja 2017 se je končala njena zveza z 19 let mlajšim igralcem Joshuo Sassom, s katerim je bila celo zaročena. Pred njim je 50-letnico grel maneken Andrés Velencoso Segura, ki je bil od nje mlajši 20 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.