Kylie postala depresivna

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Odkar se je pevka Kylie Minogue razšla z dolgoletnim fantom, ima težave z zdravjem.
Oglej si celoten članek

Kljub temu, da bi lahko uživala samsko življenje, se je slednje Kylie Minogue obrnilo na glavo. Potem ko se je razšla s svojim fantom, španskim manekenkom Andresom Velencosom Segurom, s katerim je bila skupaj pet let, se je želela vrniti v njegov objem. A on jo je zavrnil. "Zelo je žalostna in depresivna, da ga je izgubila," je povedal njen prijatelj, ki je sicer razkril, da je bila njuna ločitev le še vprašanje časa.

Razlog, da se je odločila, da zvezo prekine, je bil njen prenatrpan urnik. Trenutno pripravlja svoj dvanajsti studijski album, kot sodnica pa nastopa v glasbenem resničnostnem šovu The Voice.

Priznala je še, da se je vrgla v delo, da bi kar najhitreje pozabila na dejstvo, da ni privolila v zakon z manekenom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.