Kylie vznemirjena zaradi snega

Foto: Žurnal24 Kylie meni, da je ironično, da o snegu poje prav ona. (Foto: Reuters)
Kylie Minogue je objavila božično skladbo, verzijo klasike Let It Snow, ki jo je leta 1945 zapel Vaughn Monroe.
Oglej si celoten članek

Tudi avstralsko pevko Kylie Minogue je zajelo praznično vzdušje. Svojo skladbo Let It Snow je predstavila na tradicionalnem prižiganju lučk na božičnem drevesu v New Yorku. Pevka je povedala, da je nekoliko ironično, da je to pesem zapela prav ona, saj prihaja iz sončne Avstralije.

"Na božični dan v Avstraliji nimamo snega, zato je zame toliko bolj vznemirljivo, da sem pesem zapela v mrzlem New Yorku. Ko zagledam sneg, se veselim kot petleten otrok," je priznala pevka, ki se bo februarja 2011 odpravila na svetovno turnejo Les Folies.

Kyliejino verzijo klasike Let It Snow.mp3 lahko poslušate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.