Kyra in Kevin sta bratranec in sestrična

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralca Kevin Bacon in njegova žena Kyra Sedgwick sta pretresena. Po temeljitem pregledu družinskega drevesa sta namreč ugotovila, da sta daljna sorodnika.
Oglej si celoten članek

Kevin in Kyra sta nedavno sodelovala v oddaji Finding Your Roots (Iskanje korenin, op. p.), v kateri sta s pomočjo rodoslovca Henryja Louisa Gatesa raziskovala svojo preteklost. Igralca pa kmalu nista bila več tako navdušena nad idejo, saj je Gates odkril, da imata iste korenine. "Kyra in Kevin sta zagotovo v sorodu. Oba sta potomca ljudi, ki so imeli sužnje, hkrati pa sta tudi daljna sorodnika, bratranec in sestrična," je razložil Gates in dodal, da njegova ugotovitev popolnoma drži, saj je v raziskavi sodelovalo več rodoslovcev.

Kaj o Gatesovi ugotovitvi menita Kevin in Kyra, še ni znano, saj njuna tiskovna predstavnika tega ne želita komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.