La Toya si je zaželela Damjana Murka

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
La Toya bo na Top TV, nekdanjem Info TV, vodila žgečkljivo pogovorno oddajo.
Oglej si celoten članek

Pornozvezdo v novem letu čaka nov izziv. Preizkusila naj bi se kot voditeljica pogovorne oddaje. "Odšla sem na razgovor in dobila oddajo. Predlagali so, da bi se imenovala Boom z La Toyo, posnela sem tudi že pilotno oddajo in reklamni spot. Prvo oddajo naj bi snemali že v petek, v goste sem povabila Damjana Murka, ker pa bo oddaja v večerenem terminu, bodo vprašanja malce bolj drzna," nam je zaupala La Toya, ki se nove vloge že zelo veseli:

"Treme ni. To prav potrebujem, saj se v lokalu, kjer delam, nič ne dogaja in mi je zadnje čase postalo kar malce preveč dolgčas. V vsakemu primeru sem v tem letu želela nekaj narediti, vendar nisem vedela, kaj točno, zato je to idealna priložnost."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:28 6. Marec 2013.

    Bel body z rjavo špuro. :D

  • 20:36 5. Marec 2013.

    a ima ta La Toya sam ene mrežaste štumfe in en bel body??Ko bi ji res tak lavfal biznis,kot se …

  • 18:42 5. Marec 2013.

    do bo ta prava oddaja ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.