La Toya stopila kilograme

Foto: sLOVErotika La Toya Foto: sLOVErotika La Toya
La Toya očitno izpolnila, kar si je zadala.
Oglej si celoten članek

La Toya, ki je že poleti začela topiti kilograme, se očitno približuje svojemu cilju. "Skrajni čas, da sem se spravila v roke, saj se v svoji koži resnično nisem več dobro počutila, kar se je poznalo tudi na moji samozavesti. Nočno življenje pač terja svoj davek, popolnoma ti zmeša bioritem in s tem tudi prehranjevalne navade, kar se hitro pozna na postavi," nam je avgusta zaupala La Toya, ki je se je kilogramov znebila s pomočjo drage terapije in zdrave prehrane.

Da je porno zvezdnica videti privlačnejša, so razkrile promocijske fotografije sejma sLOVErotika, ki bo v Celju potekal decembra. Se je La Toya v formo tako hitro spravila ravno zaradi nastopov na odmevnem sejmu?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:12 27. November 2013.

    PHOTOSHOP hujšanje... žal ji pa pameti ne more nadomestiti noben rač. program.

  • 12:29 27. November 2013.

    No ja, na pogled je res malo boljša, ampak čunka ostane čunka, če se zredi ali shujša.

  • 09:44 27. November 2013.

    o fak vidu sm njen "performance" v Gremo mi po svojo... Groza od groze! Me zanima kolk je mogla plačat …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.