La Toya v Milano po bodočega moža

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
La Toya se je pred kratkim potepala po Milanu, kamor jo je povabil prijatelj Leonardo. Pornesa upa, da se bo prijateljstvo razvilo v kaj več ...
Oglej si celoten članek

La Toya ne skriva, da si želi ljubezni in družine, a vse ob svojem času, pravi pornesa, ki ji je vedeževalka že pred časom napovedala, da bo bodočega moža spoznala aprila.

"Je vse to, kar je opisala - poslovnež iz tujine, ima tri hiše … Zdi se mi, da bi lahko bil moj princ na belem konju. Bil me je zelo vesel. Peljal me je v kino in k njemu domov, kjer sva se ljubčkala in seksala, to je pomembno (smeh). Skupaj bi lahko tudi snemala, a le, če bo on prišel k meni," je zaupala La Toya, a dodala, da ima Leonardo vseeno nekaj zadržkov: "Dobila sem ga v trenutku, ko se je ravno razšel s punco, zato ga moram malo pustiti, da pride k sebi. Poleg tega mu morda ni prav, da sem jaz v boljši formi kot on. Moški so radi v središču pozornosti in Leonardo je bil zelo lep, a je sedaj malo izven forme. Verjetno rabi čas. Če ne bo Leonardo, bo pa aprila prišel nekdo drug. Čeprav ne vem kdo, saj ni nobenega, ki bi mi bil všeč."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:09 16. Marec 2014.

    Fuj, kaj pa vi v Žurnalu vse ne ponujate, to babo nebi jebal niti za 1 mil eur

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.