La Toya: Zapletla se je z lastnikom diskoteke

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nekdanji pornesi se je v času medijskega premora veliko dogajalo tudi na ljubezenskem področju.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je po napovedi vedeževalke, pred dvema letoma spoznla princa svojih sanj, nizozemskega poslovneža, ki pa se ni znal spopasti z  njeno prepoznavnostjo, je La Toya ostala praznih rok. Oboževalcev ji sicer ne manjka, a tisti pravi, s katerim bi si lahko ustvarila družino, se nikakor ne pojavi. 

Je pa La Toyi srce za kratek čas ukradel domači poslovnež, lastnik ene izmed slovenskih diskotek, ki je pornesin nekdanji delodajalec, a se tudi tokrat ni izteklo po načrtih. "Bila sva si všeč, a ko sva se dobila, je neprestano gledal za drugimi in me s tem želel narediti ljubosumno. To se mi zdi zelo otročje, sploh za moškega njegovih let, zato sem z njim povsem prekinila. Naj gleda za drugimi, ko mene ni v bližini," pravi La Toya, ki pa se je v zadnjem času spet navezala stik s svojo nekdanjo nizozemsko ljubeznijo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:34 14. Avgust 2016.

    Ana Fetiš, počutim se poraženega. Vsekakor nimam šans. Pod vso to težo dojk, riti, vagin in špeha vobče lahko samo …

  • 21:34 14. Avgust 2016.

    Ana Fetiš, počutim se poraženega. Vsekakor nimam šans. Pod vso to težo dojk, riti, vagin in špeha vobče lahko samo …

  • 18:16 14. Avgust 2016.

    a po novem dviguje uteži ? težko jo je gledat,

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.