La Toya zapustila Arturja

Foto: Žurnal24 La Toya
La Toya je sita Arturjeve nezrelosti.
Oglej si celoten članek

La Toya pravi, da Arturja ni lahko prenašati. Na njenem nedavnem nastopu naj bi se nepričakovano pojavila Arturjeva četrta žena in povzročila, da se je trojica med sabo skoraj stepla.

"Artur dela neumnosti. Je zelo pameten, vendar se vede skrajno nezrelo. Ves čas mi je za petami in želi biti v moji bližini, nato pa vedno s seboj pripelje še kakšno drugo žensko. Sama imam veliko obveznosti in se mi ne da ubadati s tovrstnimi traparijami. Meni je biznis na prvem mestu in Artur tega noče razumeti ali pa je le ljubosumen. Trenutno fanta ne iščem. No, če bo prišel ta pravi, ga bom že zagrabila, vendar imam občutek, da se me slovenski fantje kar malce bojijo. Prvo je delo, fant pride na vrsto drugo leto, kot mi je napovedala vedeževalka," nam je zaupala pornesa.

"Vem pa, da Arturja te stare ženske nikoli ne bodo dvignile tako kot jaz. Vem, kako nama je, ko sva sama, in dvomim, da mu je tako lepo lahko tudi s katero drugo," je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.