To se je zgodilo, ko so za nastop najeli La Toyo

Foto: Saša Despot La Toya
Nekdanja pornesa se že nekaj časa trudi, da bi uspela v svetu glasbe, a se ta kariera žal ne premakne nikamor.
Oglej si celoten članek

"Kupila sem si že opremo in preposlušala ogromno glasbe, a žal me nihče ne jemlje resno in mislijo, da ničesar ne vem. Sedaj se menim za nastop v Murski Soboti in ko bo kaj konkretnega, takoj objavim," pravi nekdanja pornesa, ki se kot DJ poskuša uveljaviti že več kot leto dni. 

A očitno neresni niso drugi, pač pa tudi ona sama, kot smo izvedeli od dobro obveščenih virov, ki naj bi La Toyi menda uredili nastop, a ga je v zadnjem trenutku odpovedala, vendar pornesa to zanika: "To ni res. Kar mi ljudje pišejo po Facebooku, sploh ne jemljem resno in na to ne odgovarjam. Da pa bi odpovedala dogovorjen nastop, ne drži."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:43 31. Januar 2018.

    Predlagam uredniku, da naslednjič na naslovnico ob naslovu članka dodajo ime in priimek ali pa vsaj inicialke, da bralci vedo, …

  • 10:19 31. Januar 2018.

    Če bo pa zraven še suhi orgazem doživela...pol bo pa oh in sploh...

  • 09:22 31. Januar 2018.

    Pridružujem se ostalim komentatorjem glede "vrhunskega" članka "novinarke" Ane, ki jo bo zagotovo katapultiral v neslutene višave slave.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.