La Toyjin Nizozemec zbežal

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
La Toya je mislila, da je našla moškega svojega življenja, a temu žal ni bilo tako.
Oglej si celoten članek

"Kandidatov za zabavo je veliko, a resen ni nihče. Pred kratkim sem si sicer z nekom dopisovala, a se je izkazalo, da me želi le izkoristiti. Tega imam dovolj. Iščem človeka, ki me bo sprejel takšno, kot sem, pretvarjati se ne morem. Mislila sem, da sem bodočega moža spoznala aprila, a se je Nizozemec, takoj ko je zasledil, da sem ga omenila v medijih, ustrašil,“ je za Novo povedala naša pornesa, ki sicer pogosto verjame, da je moški, v katerega je trenutno zagledana, moški njenega življenja. Še marca je prijateljevala s svojim kolegom Leonardom Contijem, za katerega se je zdelo, da je princ, ki ga je v stekleni krogli videla La Toyina vedeževalka.

"Je vse to, kar je opisala – poslovnež iz tujine, ima tri hiše … Zdi se mi, da bi lahko bil moj princ na belem konju," nam je takrat povedala La Toya.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.