LaBeoufa hudo pretepli

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Shia LaBeouf jih je skupil, ker je pred nekim lokalom snemal žensko, ki je bruhala.
Oglej si celoten članek

Igralec Shia LaBeouf spet razburja. Tokrat pa ni bil on tisti, ki je delil udarce, ampak tisti, ki jih je prejemal.

Zvezdnik je pred nekim lokalom v Londonu naletel na dve ženski, ki sta sedeli na pločniku, ker jima je bilo slabo. Začel ju je snemati, nakar sta ga prosili, naj se umakne. Ker je s snemanjem dekleta, ki je bruhalo, nadaljeval, se je vmešal mimoidoči, ki je igralca brcnil v mednožje in dvakrat udaril v obraz. "Če bi vedela, kdo snema, se ne bi razburjala. Vanj sem zagledana,“ je po incidentu povedalo eno od deklet.

To ni prvič, da jih je Shia v Londonu skupil. Ko mu je pred nekaj meseci neki študent sunil čepico, je Shia ponorel in začel pretep. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.