Lado Bizovičar delil družinsko fotografijo!

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Tega od njega nismo vajeni …
Oglej si celoten članek

Igralec, komik, voditelj in pevec Lado Bizovičar zelo redko deli svoje intimne trenutke. Javnosti na primer še vedno ni zaupal imena svoje prvorojenke, ki je na svet privekala lansko poletje. Lado ima hčerko s partnerko Anelo Šabanagić, v katero se je zaljubil po razpadu več letne zveze z igralko Katarino Čas.

Zato je igralec nedavno presenetil z objavo stare fotografije svojega očeta, o katerem javnost ne ve prav veliko. "Obletnica ustoličenja kaomafijskega šefa Ladkyja Biccianija. Praznujemo z belo obleko iz 70tih in obiskom avtokampa," je zapisal ob fotografiji in pripisal tudi: "Isti fotr." Res sta si na las podobna, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:07 21. Junij 2019.

    Ja no, pa kaj? Malo čez 40 jih ima. Je že pameten ta naš Vlado. Je čakal na pravo mamo …

  • 11:54 20. Junij 2019.

    Eno generacijo je izpustil-zdaj bi moral biti že dedek,je pa res,da je teh razlik vajen še iz študijskih let,kjer je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.