Lado Bizovičar v visokih petkah in mini krilu

Foto: Voyo Lado Bizovičar Foto: Voyo Lado Bizovičar Foto: Voyo Lado Bizovičar Foto: Voyo Lado Bizovičar Foto: Voyo Lado Bizovičar Foto: Voyo Lado Bizovičar Foto: Voyo Lado Bizovičar
Žirant oddaje Slovenija ima talent je zaradi izgube stave oblekel mini krilo in obul čevlje z visoko peto.
Oglej si celoten članek

Lado Bizovičar je v oddaji Slovenija ima talent izgubilč stavo, zato je za kazen moral obleči eno od Marjetkinih oblek. A tu se ni končalo. Voditelj in komik si je nadel tudi črne čevlje z visoko peto in peš prišel v ljubljansko Dramo.

Brata Valič, Branko Čakarmiš, Marjetka Vovk in Ana Klašnja so se na ves glas ssmejali in ga slikali. Lado je priznal, da v visokih petak ni najlažje hoditi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:36 18. Oktober 2016.

    To že Katarina govori..

  • 21:31 17. Oktober 2016.

    Ta naduti ošabnež se je "za stavo" (itak je bilo vse prej zrežirano) oblekel v žensko oblekco in visoke pete.<br …

  • Še zmer ima boljše noge k Mirela

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.