Lado Bizovičar zaradi nje skoraj jokal

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po zadnji oddaji šova Zvezde plešejo smo se pogovarjali z Ladom Bizovičarjem.
Oglej si celoten članek

Lado Bizovičar, eden od štirih sodnikov v šovu Zvezde plešejo, nam je po finalni oddaji, na vprašanje, če je med plesi na parketu pogrešal rock'n'roll, povedal: "Nič nisem pogrešal. Mogoče bi lahko bila glasba v studiu malo bolj glasna, da bi lahko še bolj 'not padli'."

Dodal je, da je bil ravno eden od treh finalistov njegov najljubši tekmovalec: "Pri Zvezdah plešejo je najbolj zanimivo prav to, da se favoriti najbolj spreminjajo iz oddaje v oddajo. Obstaja le nekaj tistih najboljših, tista konstanta in ja, večina se jih je znašla v finalu. Eden od teh treh je moj najljubši, ampak bi moral pogledati statistiko, kateri mi je bil v posamezni oddaji najboljši. V finalu je bil to na primer Denis, zadnjič je bil Dejan, Maja je bila enkrat tako dobra, da sem skoraj jokal … Pardon, zanikam, nisem vekal! Smrk …"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:05 5. Junij 2017.

    Oprosti Lado, ampak že od samega začetka si mi antipatičen.

  • 16:45 4. Junij 2017.

    On skoraj jokal. jest pa vedno, ko ga zagledam, pa magariv "2 pomoči "

  • 13:46 4. Junij 2017.

    BREZVEZNJAKOVIČI TAKO ŽIRANTI KOT NASTOPAJOČI IN GLEDALCI!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.