Lado Leskovar obeležil 60 let kariere

Foto: Marko Alpner
Foto: Marko Alpner
Lado Leskovar je proslavil svojo 60 let trajajočo kariero.
Oglej si celoten članek

V Gallusovi dvorani Cankarjevega doma je v družbi glasbenih gostov, Simfoničnega orkestra in Big Banda RTV Slovenija Lado Leskovar obeležil 60-letnico svojega glasbenega delovanja. Predstavil se je s svojimi zimzelenimi melodijami, koncert pa začinil z zanimivostmi iz dolgoletne glasbene kariere. 

Ob jubileju so se mu na odru pridružili številni znani slovenski in tuji gostje. Med njimi so bili Nuša Derenda, Anika Horvat, Momčilo Bajagić - Bajaga, Boris Cavazza, Magnifico in Janez Hočevar - Rifle.

Foto: Marko Alpner Bajaga

 

Foto: Marko Alpner Boris Cavazza

 

 

 

 

 

 

Igralca Vanessa Redgrave in Rade Šerbedžija sta mu vse najboljše zaželela v avdio in video poslanici. 

Ob tej priložnosti je izšla tudi Ladova avtorizirana avtobiografija, Lado - Ena sama ljubezen, ki jo je spisal Matej Krajnc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.