Lady Gaga bi rešila Amy

Foto: Žurnal24 Lady Gaga
Lady Gaga je navdušena nad britansko kolegico Amy Winehouse. Želi ji pomagati pri vrnitvi na glasbeno sceno in z njo posneti duet.
Oglej si celoten članek

Izvajaka hitov Bad Romance in PokerFace si želi Amy Winehouse pomagati pri vrnitvi na glasbene odre. Z njo si želi posneti pesem za dolgo pričakovani album, ki bi bil za Winehousovo tretji. "V okviru evropske turneje bo Lady Gaga septembra obiskala London. Takrat namerava Amy predlagati sodelovanje, saj si misli, da sta sorodni duši; zlobna Američanka in zlobna Britanka,“ je odkril vir.

"Amy je prava umetnica. Žalostna sem, ko vidim kako takšen glas propada. Obožujem gledati njene nastope, saj tudi, ko ne poje točno, to počne s stilom. Zdi sem mi izredno lepa in všeč mi je njena iskrenost,“ je o Amy dejala Gaga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.