Lady Gaga bo šla pod nož

Foto: Žurnal24 Lady Gaga je zelo negotova vase, pravijo njeni prijatelji. (Foto: Flynet/JLP)
Lady Gaga resno razmišlja o plastični operaciji.
Oglej si celoten članek

Tako trdi vir blizu igralke. "Lady Gaga je zelo nesrečna in negotova vase, zato si želi iti pod nož. Govori o operacijah, saj meni, da bi lahko te dvignile njeno samozavest," pravi neimenovani vir in dodaja, da pevka sovraži svoj videz, saj misli, da je preveč možata.

"Ure in ure stoji pred ogledalom in se ogleduje. Razmišlja, da bi si dala popraviti nos, ličnice, prsi in zadnjico," razkriva vir. Pevkini prijatelji so zelo zaskrbljeni za njeno duševno zdravje in ji predlagajo, naj si privošči oddih in premisli o vsem skupaj, preden "stori nekaj, kar bo pozneje obžalovala".
Dodajajo, da se pevka noče umiriti in ves čas samo dela, kar pa uničuje njeno zdravje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.