Lady Gaga hujša z viskijem

Foto: Žurnal24 Pevka za svoje telo skrbi s pitjem viskija. (Foto: Reuters)
Lady Gaga se je lotila hujšanja na prav poseben, pivski način.
Oglej si celoten članek

Številni slavni so najverjetneje že preizkusili to nenavadno dieto, o kateri pa je kontroverzna Lady Gaga tudi spregovorila. "Sem na pijani dieti in živim tako, kot si želim sama. Ustvarjalno torej. Med delom rada pijem viski, obenem pa vsak dan telovadim. Telovadim tudi, kadar spijem preveč," je priznala pevka, ki pravi, da spije veliko viskija, ker potrebuje navdih.

Lady Gaga je za nenavadno dieto očitno navdihnil njen fant Luc Carl, ki je pred kratkim priznal, da je z uživanjem alkohola in hitre hrane v dveh letih shujšal kar 18 kilogramov. Povedal je tudi, da je bil večino časa njegov zvesti spremljevalec prav viski.

To je namreč njegova najljubša pijača, ki mu je pomagala pri premagovanju ovir. Med drugim si je ob peti uri zjutraj ob kozarcu žganja privoščil tudi masten hamburger. To je bila namreč njegova stalna malica po divji zabavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.