Lady Gaga in Madonna v sorodstvu

Foto: Žurnal24 Prav gotovo bi med njima lahko potegnili določene vzporednice. (Foto: Reuters)
Odkar se je pojavila na sceni, Lady Gaga primerjajo z Madonno. Sedaj se je izkazalo, da sta pevki v resnici daljni sorodnici.
Oglej si celoten članek

"Obe sva Američanki z italijanskim poreklom, obe sva pričeli karieri v New Yorku in obe sva postali slavni, ko sva se pobarvali v blond. Mislim, da sva si z Madonno podobni, ker sva obe neustrašni," je Gaga komentirala podobnosti s kraljico popa pred nekaj leti.

Sedaj je zvezdniški rodoslovec Chris Child odkril, da sta Lady Gaga in Madonna dejansko daljni sorodnici. "Sta sorodnici v devetem kolenu," je potrdil. Skupne korenine je našel v kmetih, ki so se v 16. stoletju preselili iz Francije v Kanado. "Ko sem videl, da ima Lady Gaga francosko-kanadske prednike, sem pomislil, da je mogoče kaj na tem," je pojasnil Child.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.