Lady Gaga je posnela svoj prvi film

Foto: IMDb
Foto: IMDb
Uspešna pevka Lady Gaga poskuša zdaj zavzeti tudi film. Pop diva se je v filmu Machete Kills pod taktirko ameriškega režiserja Roberta Rodrigueza prvič preizkusila kot igralka.
Oglej si celoten članek

"Da, res je. Na filmu bom debitirala v Rodriguezovem Machete Kills. Tako sem navdušena!!! Snemanje je bilo noro," je Lady Gaga pred dnevi zapisala na svojem Twitter profilu. Svoje navdušenje nad igralko je izrazil tudi režiser, ki je na Twitterju zapisal: "Ravno sem nehal delati z Lady Gaga. Izjemna je. Ne morem verjeti! Popolnoma me je navdušila!"

Rodriguez je objavil tudi plakat, na katerem je videti pevko v zapeljivi pozi. V filmu, ki je nadaljevanje prvega filma Mačeta, poleg Gage sodelujejo še Amber Heard, Sofia Vergara, Charlie Sheen, Mel Gibson, Vanessa Hudgens in Michelle Rodriguez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.