Lady Gaga ljubi Petra Movrina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pevka Lady Gaga rada obleče stvari, ki ji omogočijo, da se loči od množice. Med tistimi, ki jo vedno znova prepričajo, da obleče njihove kreacije, je Slovenec Peter Movrin.
Oglej si celoten članek

Lady Gaga se je na nastop s Tonyjem Bennettom v Rockefellerjevem centru odpravila oblečena v kreacijo Slovenca Petra Movrina. Fotografijo pevke je na svojem Facebook profilu objavil Movrin in prejel veliko čestitk.

To ni prvič, da je Movrin oblekel slavno pevko. Do sodelovanja med njima je prišlo že pred letom dni, ko je nosila njegov moder plašč iz krzna. "Njeni modni skavti spremljajo ljudi, ki se jim zdijo primerni za sodelovanje,“ nam je takrat povedal Movrin, ki je še dodal, da je sodelovanje z Lady Gaga "le še en dokaz, da grem v pravo smer“. Očitno je takega mnenja tudi Gaga.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.