Lady Gaga najbolj dobrodelna zvezda

Foto: Žurnal24 Kontroverzna Lady Gaga se bori za pravice homoseksualcev. (Foto: Flynet)
Na seznamu najbolj dobrodelnih zvezdnikov leta 2010, ki ga je sestavila organizacija Do Something, je na vrhu pristala Lady Gaga, sledi ji Alicia Keys.
Oglej si celoten članek

Lady Gaga ni zaznamovala le letošnje glasbene scene, temveč si je s svojim dobrodelnim delom prislužila tudi vrh seznama, ki jo je pripravila vodilna dobrodelna organizacija za mlade in socialne spremembe Do Something. Pevka se bori predvsem za pravice homoseksualcev.

Med top 20 zvezdniki, ki jim gre čast za njihovo dobrodelnost, je drugo mesto zasedla pevka Alicia Keys, ki je predana boju proti HIV-u in aidsu.

V prvi deseterici so se znašli še Taylor Swift, Ashton Kutcher in Demi Moore, Ellen DeGeneres, Nick Jonas, Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Oprah Winfrey in Justin Bieber.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.