Lady Gaga, ni bilo prostora za spodnje hlačke?

Foto: Profimedia lady gaga Foto: Profimedia lady gaga Foto: Profimedia lady gaga Foto: Profimedia lady gaga
Pokazala je preveč.
Oglej si celoten članek

Lady Gaga je svoje oboževalce pred hotelom v Londonu, kjer z Bradleyjem Cooperjem promovira film Zvezda je rojena, razveselila s prav posebnim doživetjem. Pod oprijeto usnjeno obleko očitno ni bilo prostora za spodnje perilo, tako da jim je pokazala delček svojega golega mednožja.

V filmu Zvezda je rojena Lady Gaga igra pevko, s katero se je lahko z lahkoto poistovetila. Tudi ona je na začetku kariere težko prišla do priložnosti, ker so bile njene konkurentke lepše od nje. "Mnogokrat nisem bila najlepša ženska v prostoru, a za razliko od mnogih drugih sem sama pisala pesmi,“ je pred kratkim povedala zvezdnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:48 28. September 2018.

    bravo bravo irena

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.