Lady Gaga plačuje vrtoglavo najemnino

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Kontroverzna pevka za najem stanovanja v New Yorku odšteje nekaj tisoč dolarjev.
Oglej si celoten članek

Mesečna najemnina za dvonadstropno stanovanje v Central Parku je izjemno visoka, znaša kar 22 tisoč ameriških dolarjev. Stanovanje, ki meri več kot 180 kvadratnih metrov, si deli s fantom Taylorjem Kinneyjem. Ima dve spalnici, ogromno kuhinjo, kamin, veliko kopalnico in pogled na park. Pevka se je s fantom vselila pred enim mesecem.

"Ne morem verjeti, da tukaj živi. Pride in odide z varnostniki. To je res kul," je povedal eden od njenih sostanovalcev.

Ker pa ima pevka kar precej pod palcem, je mesečna najemnina zanjo najbrž le kaplja v morje. Na novem Forbsovem seznanu najvplivnejših oseb se je znašla na drugem mestu, takoj za Oprah Winfrey.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.