Lady Gaga presegla samo sebe

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Če smo že mislili, da nas Lady Gaga ne more več presenetiti, smo se seveda zmotili. Na ACE nagradah v New Yorku je spet pokazala svojevrsten modni okus.
Oglej si celoten članek

Na nagradah Accessories Council Excellence je Lady Gaga vsem dokazala, da priznanje za izvirno izbiro modnih dodatkov ni šlo v napačne roke. Lady Gaga s svojim izgledom premika modne smernice, njena ekstravaganca pa je navdih tudi modnim kreatorjem.

Na prireditvi se je Lady Gaga prikazala v svetlečih nežno rožnatih vročih hlačkah, črni bluzi preko katere je imela oblečen rožnat modrček, obraz pa si je prekrila s črno čipkasto masko. Celotni videz je zaključila z veliko belega pudra.

Nagrado je pevka prejela iz rok oblikovalca Marca Jacobsa, v govoru pa je omenila, da najbolj ceni Matthewa Williamsa. "Kličem ga Dada. On je moj Jean-Paul Bog," je dejala.

Če vam je njen celoten izgled všeč, preverite v galeriji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.