Lady Gaga za predsednico

Foto: Žurnal24 lady gaga Foto: Žurnal24 lady gaga Foto: Žurnal24 lady gaga Foto: Žurnal24 Lady Gaga je letos zavzela izvrstno sedmo mesto. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 lady gaga Foto: Žurnal24 lady gaga Foto: Žurnal24 lady gaga
S svojo volilno kampanjo se lahko zdaj pohvali tudi Lady Gaga. S prepričljivim govorom je kar nekaj mimoidočih pustila odprtih ust. Kdo ve, morda pa bo nekoč kandidirala celo za predsednico.
Oglej si celoten članek

Lady Gaga je med svojim govorom pred razprostrto ameriško zastavo nosila velika očala ter kravato z zvezdicami in črtami. Pred zbrano množico je pozivala k enakopravnosti homoseksualcev.

Zvezdnica je oblasti pozvala, naj spremenijo zakon, ki homoseksualnim vojakom prepoveduje služenje vojaškega roka. "Zakon je nepravičen, po osnovi pa je proti vsemu, za čimer Američani stojimo," je opozorila.

Gagino zavzetost si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.