Lady Gaga: Zaradi teh fotografij ugibajo, ali je noseča

Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: Profimedia Lady Gaga
Kaj se je zgodilo s pevkino izklesano postavo?
Oglej si celoten članek

Lady Gaga (34) je zadnjih nekaj mesecev nerazdružljiva s svojim srčnim izbrancem Michaelom Polanskym (42). Skupaj gresta po prav vseh opravkih, paparaci pa so ju ta teden ujeli v Malibuju, ko je pevka spet vzbudila pozornost s svojo opravo, pojavila se je namreč le v pajkicah in kratkem topu, ki je razkrival njen trebuh. Zaradi nekaj dodatnih kilogramov in trebuščka, njeni oboževalci že ugibajo, če je pevka noseča ali se je le malce poredila? Gaga namigovanj ni komentirala, tako je vse ostalo le pri ugibanjih. 

Sicer pa pevka med karanteno ni počivala, pred nekaj tedni je namreč izdala svoj šesti studijski album, Chromatica. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:51 19. Junij 2020.

    hahahahaha pač se je zredila ne pa da je noseča, itak se je rodila kot fantek in kasneje se z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.