Lady Gaga že zaročena?

Foto: Žurnal24 Pevka si želi poroke še pred jesenjo. (Foto: Flynet)
Čeprav jo imajo vsi za divjo in neukrotljivo, naj bi se pevka Lady Gaga želela ustaliti in poročiti s svojim fantom.
Oglej si celoten članek

Pred dvema mesecema se je pevka znova zbližala s fantom Lucom Carlom, zaljubljenca pa naj bi že iskala hišo v New Yorku in razmišljala o poroki, poročajo ameriški mediji.

24-letna pevka je pripravljena na naslednji korak v njunem odnosu in svojega Luca ukrotiti s poroko. Par sta postala leta 2006, se za nekaj časa razšla, letos pa znova zbližala. Po navedbah več virov je zvezdnica zdaj le pripravljena na nekaj več.

Stefani, kot je njeno pravo ime, je prepričana, da ima to razmerje prihodnost, in si želi imeti prstan na roki že konec poletja, je še znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.