Lady Gaga zopet na pol gola

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ena najbolj ekstravagantnih zvezdnic v zadnjih desetih letih se vrača na glasbeno sceno in v Berlinu je svoje oboževalce spomnila, da z goloto nima težav.
Oglej si celoten članek

Lady Gaga se je pojavila v kratkih jeans hlačkah in še krajši srebrni majčki, ki je razkazovala spodnji del njenih prsi. Samozavestno, s popolno postavo, se je pogovarjala z oboževalci in z njimi klepetala o novi pesmi Perfect Ullusions, ki jo je izdala pred nekaj dnevi.

V tej opravi je tudi premierno predstavila pesem in na odru zapeljivo zapletala. Brez težav je roke dvigovala visoko nad glavo in s tem pokazala celo oprsje. A oboževalci niso bili deležni »polnega paketa«, saj je svoje bradavičke prekrila s črnim trakom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:58 12. September 2016.

    A kembel je že odrezala..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.