Lagal: Radgončan naj bi se s spolno igračko ranil sam

Foto: Profimedia Urgenca
Takšno zgodbico je natvezil policiji.
Oglej si celoten članek

51-letnik iz Gornje Radgone je v začetku februarja policistom povedal, da je v njegovo stanovanje vdrlo več napadalcev, ki so se nad njim izživljali s spolno igračo. Po podatkih portala Vestnik.si naj bi kriminalisti sedaj ugotovili, da se je moški z igračko samopoškodoval in ga bodo še ta teden ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja krive ovadbe.

Moški se je po pomoč v soboško bolnišnico zatekel 2. februarja. Zdravniki so o dogodku obvestili kriminaliste, ki naj bi po preiskavi ugotovili, da se tiste noči ni zgodil spolni delikt, za katerega je sicer zagrožena zaporna kazen do deset let zapora, ampak samopoškodba.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 23:16 28. Marec 2018.

    Najdi si toplo naravno,teslo noro...ne pa plastik fantastik

  • 19:53 28. Marec 2018.

    Vesolje in človeška neumnost ne poznata meja, čeprav je možno, da vesolje vendarle ni neskončno.

  • ode
    17:15 28. Marec 2018.

    Obtožili ga bodo samo za krivo ovadbo?, Kaj pa stroški intervencije, zdravljenja, policijske preiskave? Ovaditi ga je treba tudi zaradi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.