Lahko noč, gospodična

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
V planetu Tuš Kranj se bo nocoj ob 20. uri premierno zavrtel domači film Lahko noč, gospodična.
Oglej si celoten članek

Hana in Samo sta lep par že odkar sta končala študij arhitekture. Samo vodi uspešen arhitekturni biro in večino časa posveča službi, zato se oddaljuje od žene in mladoletne hčerke. Hana je delo v biroju opustila in dela kot svetovalka v pohištvenem salonu.

Ko zasluti Samovo naklonjenost do privlačne sodelavke, se odloči prekiniti neskončni vrtinec razočaranja in se preseli nazaj k materi.

Med sestavljanjem zdrobljenih koščkov izgubljenih življenjskih ambicij in idealov, Hana znova najde upanje v strastno ljubezen, toda kolo usode se znova neusmiljeno poigra z njenim življenjem.

Cena redne vstopnice je 5,30 evra, dijaki in študenti pa boste zanjo odšteli 4,60 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.