"Lahko noč, moj angel, trdno spi."

Foto: EPA Amy Winehouse, Mitch Foto: Reuters Mitch Winehouse Foto: Reuters Amy Winehouse, Janis Foto: Reuters Kelly Osbourne Foto: Reuters Kelly Osbourne, Amyjin pogreb Foto: Reuters Amy Winehouse, Mark Ronson Foto: Reuters Mark Ronson Foto: Reuters Amy Winehouse, Reg Traviss Foto: Reuters Pogreb Amy Winehouse Foto: EPA Amy Winehouse Foto: Reuters Amy Winehouse Foto: EPA Amy Winehouse
Amy Winehouse so danes popoldne po zasebni pogrebni slovesnosti upepelili. K zadnjemu počitku so jo pospremili njena družina in prijatelji ter številni oboževalci.
Oglej si celoten članek

Danes popoldne je potekala enourna spominska slovesnost za Amy Winehouse na pokopališču Edgwarebury v Londonu. Pevkin oče Mitch je imel govor, ki ga je zaključil z besedami: "Lahko noč, moj angel, trdno spi. Mamica in očka te bosta vedno zelo ljubila."

"Mitch je bil zabaven, povedal je nekaj čudovitih zgodb iz njenega otroštva, o tem, kako svojeglava je bila, in družina ter prijatelji so zgodbe seveda prepoznali in se jim smejali," je povedal tiskovni predstavnik družine Chris Goodman. "Bilo je čustveno, veselo in žalostno," je še dodal.

Obred, ki je vključeval molitve v angleščini in hebrejščini, se je zaključil z izvedbo pesmi Carole King So Far Away, ki je bila po Mitchevih besedah njena najljubša in sta jo pogosto pela skupaj. Med 300 do 400 žalujočimi sta bila tudi njena bližnja prijateljica Kelly Osbourne ter glasbeni producent Mark Ronson.

Pogrebni slovesnosti je sledila upepelitev v krematoriju Golders Green. Po judovski tradiciji pa zdaj sledi shiva, dvodnevno žalovanje družine za preminulo soul zvezdo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.