Lahko se mu smejete, ampak poglejte, koliko jih je "našeškal"

Foto: Feniks caffe and lounge
Foto: Feniks caffe and lounge
Damjan Murko nikoli ne razočara!
Oglej si celoten članek

Tik pred novim letom je Damjan Murko izpolnil še en cilj, ki si ga je zadal za letošnje leto. Pred koncem leta si je namreč želel posneti še eno skladbo, ki bo postala hit. In nekako mu je res uspelo, saj ima videospot na Youtubu, v manj kot tednu dni, že več kot 74 tisoč ogledov. 

Magazin Če Murka srečate v sinovi šoli, ga za to uslugo raje ne prosite

"Vedno si rad zadam nove in nove izzive. Zadnji je bil skladba in videospot Ritka prehlajena, saj mi je bil cilj, da pred novim leto izdam še en hit. Mislim, da lahko izpolniš vsak cilj, ki si ga zadaš, če si le dovolj discipliniran in če točno veš, kdo ti lahko pri tem, da bo neka naloga opravljena, pomaga" pravi Murko, ki je za zmagovalno kombinacijo sredi zime poskrbel z lepoticami v kopalkah in vrsticami, kot je: "Če me ubogala ne bo, bo šlo zelo na trdo." 

polna denarnica Damjan Murko bo letos s koledarjem verjetno zaslužil še veliko več

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:52 6. Januar 2019.

    Od kje tej " legendi " denar ? Ali ne plačuje davkov od svojih honorarjev , ko se mu pridejo …

  • 09:19 6. Januar 2019.

    Murko je legenda ! Kdo še lahko tako uživa in živi na visoki nogi razen naših političnih trotov

  • 22:11 5. Januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.