Lahkotno v poletje

Foto: Dorothy Perkins Dorothy Perkins, 47,61 EUR Foto: Topshop Topshop, 73,06 EUR Foto: Topshop Topshop, 44,96 EUR Foto: H&M H&M, 29,95 EUR Foto: H&M H&M, 29,95 EUR Foto: Esprit Esprit, 79,95 EUR Foto: Dorothy Perkins Dorothy Perkins, 16,86 EUR Foto: Dorothy Perkins Dorothy Perkins, 16,86 EUR Foto: Diesel Diesel, 165 EUR
Cokle, balerinke, espadrile in visoke pete s paščki – čas je za lahkotno poletno obutev.
Oglej si celoten članek

Lesene cokle so poletna obutev, brez katere letos ne gre, pravi oblikovalka čevljev Alja Novak Viryent, poleg njih pa bomo poletje preživeli v sandalih s paščki, balerinkah in espadrilah. Tudi pri lahkotni obutvi je poudarek na naravnih materialih, torej usnju, bombažu, lanu in platnu. Zelo modne pa so letos mreže, dodaja sogovornica.

Odebeljeni podplati

Cokle z odebeljenim podplatom in visoko, ravno, štirioglato peto, nekako v slogu čevljev iz 70. let, ter takšne s precej debelim podplatom in nizko peto, ki je lahko polna ali ločena, so tudi letos v ospredju. Zgornji del je največkrat iz umetnega usnja ali iz semiša naravnega videza, lahko tudi iz barvanega bombaža ali satena, pravi Novak Viryentova.

Udobne špagarice

Lansko poletje so espadrile napovedale svojo vrnitev na modno sceno, letos pa so zablestele in postale ostre tekmice priljubljenim japonkam. Lahko so brez pete, na polni peti ali celo s platformo, razloži sogovornica.

Flirt v sandalih

Žive barve, ženstvene oblike, flirtajoče stvaritve in razigrani paščki pa so po besedah modne blogerke Mance Vodopivec iz Mancinas beauty spota zaznamovali kolekcije poletnih sandalov. Ti so kljub visokim petam lahkotni in udobni.

Živahne barve

Letos tudi pri čevljih izstopajo opazne barve, poudarja Novak Viryentova. Modne so vse žive barve, na primer marelična ali koralno rdeča, indigo modra, turkizna, svetlo in temno zelena, rdeča, rožnata in vijoličasta, obutev pa bodo krasili tudi zlata ter umirjeni rjavi in bež odtenki, sklene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.